Allt blir enklare online

Visst har också du en fet kalender liggande där du fyller i allt du behöver komma ihåg? Det är ju egentligen rätt dumt när man tänker efter. Man kan tappa bort den, det finns gränser för hur mycket man kan skriva i dom och skulle man glömma att titta i den så missar man ju viktiga saker. Då är det bättre med en kalender i mobilen, eller en online kalender tycker jag. Då kan man sätta på påminnelser så man inte glömmer och det går att skriva hur mycket som helst utan att det blir fullt. 

Bästa användningsområdet?

Jag skulle boka tid hos min frisör och de hade gått över till ett bokningssystem som ligger på nätet, läs mer på Timecenter.se, och det var grymt bra! Jag såg direkt vilka tider som var lediga och när jag bokade så fick jag en notis som jag kunde lägga in i min egen kalender. 

Så himla smart egentligen! Jag undrar ju varför inte alla använder sig av sånt här, vi lever ju inte på stenåldern eller hur? Mobilen har vi ju alltid med oss och i den finns ju en kalender som alla borde använda mer.

Så nu ska jag säga till dom jag gör naglarna hos också. Ett litet tips i all välmening som kommer att göra deras liv så mycket enklare, men även mitt. Då kan jag ju boka tiderna direkt och slipper ringa och jämför kalendrar med dom hela tiden. 

31 May 2022