Välj en bra nattkräm

Om du är en person som är mån om din hy, så har du med all säkerhet redan nu en hudvårdsrutin du följer. Ett steg i denna rutin brukar vara att göra huden redo för natten så att säga. Då är det inte fel att ha en bra nattkräm. Du kan jämföra flera olika varianter av denna kräm på bastitest24. När du ska välja nattkräm, så är det viktigt att du väljer en utifrån din egen hudtyp. För det är ju så att de flesta krämer och andra skönhetsprodukter, de anpassas efter olika hudtyper så som fet hy, torr hy, normal hy och så vidare.

Din nattkräm bör inte bara passa din hud, utan den bör även se till så att den ger din hud näring. 

Hitta en passande nattkräm

Om du inte vet vad du har för hudtyp, så kan du ta reda på det. Det finns flera smarta knep på nätet hur du gör. Annars kan du gå till en salong som kan hjälpa dig ta reda på det. Om du redan har andra krämer av ett visst märke, så kan det vara fördel att även ha samma märke på din nattkräm. Det vill säga om du nu trivs bra med just det märket. 

Alla olika nattkrämer brukar innehålla flera typer av välgörande och reparerande ämnen och substanser som verkar under natten då du sover. 

Du bör även välja nattkräm efter vad du är i för ålder. 

26 Jun 2022