Så gör du en bra flyttstädning

Om du ska flytta inom kort, så är det bra att fundera på hur du ska göra med själva flyttstädningen. Det finns två alternativ. Det ena är att du anlitar flyttstäd Malmö, eller att du tar tag i den på egen hand. Fördelen med att en städfirma gör det, är ju att du slipper lägga ner tid på det samt att du vet med största säkerhet att det blir bra gjort.

Dock är det ju så att det går bra att göra det själv med. Men för att det ska bli lika bra som om en städfirma gjort det, så gäller det att du är mycket noga. Se till att ha gott om tid samt ha en bra checklista att gå efter. Allt för många missar att städa bakom spisen eller elementen och det är lätt hänt om man inte har en bra lista att gå efter. 

Städa på rätt sätt

En flyttstädning är en form av rejäl storstädning. Det bästa är att börja städa efter att hela bostaden är tömd. Det är enklast. Du ska städa alla delar, från govet till taket och allt som finns där emellan så som lister, kontakter, element, speglar, fläkten, golvbrunnar med mera. Det är just därför du bör se till att ha en checklista. För på den står det vad som måste göras. Ta gärna ett rum i taget och lägg ner längst tid på köket och badrummet. Hallen är bra att ta allra sist.

21 Jul 2022