Vill du få rakare tänder?

När jag gick i skolan, så var det flera av mina klasskamrater som hade tandställning. Ni vet en sån där räls. Dock är det ju inte alla som redan i ung ålder korrigerade tänderna och nu sitter med tänder som är sneda och tänker att det går nog inte att göra något åt eller att man absolut inte vill ha in en räls i den ålder man är i!

Det är som tur är inte ett måste att ha den där rälsen, för man kan satsa på att göra tandreglering Stockholm med Invisalign. 

Vad är Invisalign?

Invisalign brukar även kallas för osynlig tandställning. Det är som skenor, som man sätter på insidan av dina tänder så att man kan reglera dem att hamna där de ska vara. De görs efter din mun och dina tänder, så den är alltid bekväm att bära. Man byter ut skenan varje vecka, så att tänderna sakta med säkert hamnar i rätt läge.

Vem kan göra en tandreglering med Invisalign?

Det har kommit att bli allt vanligare att göra tandreglering med Invisalign och det är idag många tandläkare och tandkliniker som erbjuder detta. Det som du bör tänka på, det är att kostnaden för den, det får du stå för helt själv. Hur mycket det kostar det beror på hur omfattande din tandreglering är. Det bästa är att boka en konsultation, som ofta är gratis för att se vad som krävs för dig.

24 Mar 2022