Gör betonggolvet snyggare

Ett betonggolv, det går att göra bra mycket snyggare, genom att satsa på att göra ett så kallat HTC-Superfloor. Det är ett registrerat namn och är helt enkelt ett förädlat, slipat betonggolv och det med en maskin från HTC. Genom att använda sig av denna teknik så kan golvet i sig bli snyggare och mer estetiskt. Det är enklare att underhålla ett sådant golv. Det kanske är mest vanligt att ha denna typ av golv i butiker, hotell med mera, men det går även att göra det i hemmet. Det kan vara snyggt att ha sådant golv i ditt eget garage eller i din villa. 

Polera betonggolv

Det finns idag företag som sysslar med att polera betonggolv. HTC Superfloor innebär att man slipar betonggolvet mekaniskt. Det blir då en slät yta, som är lätt att hålla rent. Sedan är det som sagt även snyggt att se på!

Det går att använda denna metod dels för nygjutna golv men även gamla betonggolv. Hur resultatet blir, det beror på bland annat hur det är gjutet så att säga. Golvet kommer i alla fall att bli jämnare och snyggare!

Få ett snyggare golv

Oavsett om du har en fabrik, en verkstad, en villa, ett garage eller annat med golv i betong, så kan det vara idé att testa denna metod för att få ett golv som är estetiskt tilltalande samt enkelt att hålla rent. Så varför inte prova på det?

19 Apr 2021