Göra om i badrummet

Ett rum de flesta av oss tillbringar rätt mycket tid i, det är badrummet. Det är även det rum som många känner att de vill renovera. Det är dock inte alltid ett måste att helrenovera, utan det går även att byta ut vissa saker bara eller addera en del olika saker för att göra det fräschare. Om badrummet är i ganska bra skick, så kanske det räcker att satsa på klinker i Västerås och byta ut de du har på golvet. Kanske passa på att även lägga in golvvärme. Kakel går även det att byta om du vill, men är det fräscht som det är så går det bra att testa kakel dekor för att få en förändring. 

Piffa till det lite

Om du inte vill göra stora saker som att byta klinker Västerås eller ditt kakel så är det inte ett måste. Det går att förändra ett badrum ändå. Det genom att köpa nya handdukar, nytt duschdraperi och nya badrumsmattor till exempel. Det finns även snygga badrumsmöbler i form av hyllor och skåp som kan vara värt att köpa. Att ta in lite växter kan även det ge en härlig känsla för badrummet. Sedan, häng upp lite konst! Tavlor behöver inte bara vara i de andra rummen, det går utmärkt att ha även på toaletten! 

Det går alltså att göra om ditt badrum med små medel. Men om du har tid, lust och råd så kan du så klart göra en hel renovering. 

26 Feb 2021