Viktigt få i sig vitaminer och mineraler

Det är viktigt att man får i sig tillräckligt med vitaminer och mineraler. Det finns ju en hel del av detta i den maten vi äter, men ibland är det ett måste att även använda sig av tillskott. Ett jag själv använder det är det som heter Moringa. På skonhetsguiden kan du jämföra olika alternativ. 

Livets träd

Moringa Oleifera som är dess hela namnet är faktiskt ett träd. Det kallas ibland för livets träd eller mirakelträd. På svenska säger man även pepparotsträd. Trädet har vacra blommor och växer i tropiska och subtropiska delar av världen. Det innebär att den växer ibland annat Asien och Afrika. Moringa innehåller flera olika vitaminer så väl som att det innehåller mineraler och aminosyror. 

Det går att äta detta som tillskott och då i form av pulver eller kapslar. Moringa Oleifera har använts i flera hundra år som ett naturläkemedel mot olika besvär. 

Moringa Oleifera innehåller såpass mycket högre andelar med vitaminer och mineraler än andra livsmedel, så att om du behöver fylla på med dessa ämnen är det inte fel att använda det som ett tillskott. Det som det kan göra är att hjälpa den som lider av extrem trötthet samt att det även är bra för hud, hår och naglar. Sedan ökar den även kroppens förbränning så väl som den ger ett ökat välmående. Man blir helt enkelt starkare, friskare och får mer energi med hjälp av detta tillskott. 

6 Jan 2021